Amachtelijke poffertjes

Kwaliteit, veilig en sfeervol

De Poffernier verzorgt heerlijke ambachtelijk gebakken poffertjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker en een prachtige roomboterkrul met wapperend vlaggetje. Voor de liefhebber, besprenkeld met ’t Amsterdamse likeurtje: “Hemel op Aarde”. De poffertjes worden gebakken door vakkundige koks in Omo-witte koksbuis met gouden knopen. Uiteraard conform de Hygiënecodes: HACCP (voedselveiligheid), Brancheorganisatie STIBA, UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) & Voorschriften de Keuringsdienst van Waren (KvW).

 

De Poffernier komt met alle benodigde attributen op elke plek in Nederland. Met een originele, sfeervolle mobiele bak-eenheid. Doorgaans, per dagdeel van 4 uur (prijs op aanvraag). Samen met mijn goedlachse koksmaat plm 500 porties poffertjes. Indien gewenst nemen we onze 78-toeren koffergrammofoon mee, voor nóg meer leven in de bakkerij.

 

Koks bakken bij voorkeur op gas, maar als de (binnen) locatie dit absoluut niet toelaat kunnen we elektrisch bakken. Zeer belangrijk is dan een betrouwbare 4 x 16 Amp. (2 x 2,2 KW!) aansluiting om storing tijdens het bakken te voorkomen.

 

Kortom, veel plezier en vertier bij de Poffernier!